Stor trissvinst på årets sista dag

Precis före 2013 höll på att ta slut så lyckades en person skrapa hem en miljonvinst i direktsänd tv. Det var på nyårsafton som Tommy från Uppsala stod i TV4:s studio för att skrapa fram månadsklöver.

Skrapar man fram tre symboler med klöver på så är man garanterad 10 000 kronor i månaden i 10 år. Skrapningen sker i TV4:s morgonprogram och har man tur kan man vinna upp till 100 000 kronor i månaden i 25 år.

Tommy, 65 år från Uppsala var nybliven pensionär när han besökte morgonsoffan i TV4 den 31 december 2013. Han hade haft tur och köpt en trisslott med tre klöversymboler, därför stod han nu och väntade på att skrapa fram månadsbelopp och år. Först ut är alltid beloppen, man skrapar fram hur mycket pengar man ska få i månaden, och här fick Tommy hela 30 000 kronor som ska fördelas på ett antal år. Men hur många?

Sista skrapet resulterade i månadsklöver som skulle räcka i 15 år, alltså Tommy från Uppsala får 30 000 kronor i månaden i 15 år. Lägger man ihop allt så blir det 5.4 miljoner kronor som Tommy får, helt skattefritt dessutom.

För pengarna ska det först bli en sommarstuga och resor med särbon, säger Tommy. Det ska också bli en gemensam bostad så att vi blir sambos, tillägger han.

Trisslotter kan man köpa hos ombud för Svenska Spel och dessa kostar från 30 kronor styck. Det går att köpa Trisslotter på deras webbsida också om man har ett spelkonto från Svenska Spel.