Legendaren straffades på WSOP-festen

Mike ”The Mouth” Matusow är en legendar inom pokervärlden och på WSOP. Han har hela 4 stycken armband från WSOP och har spelat in över 60 miljoner med sitt pokerspelande. Men han är också känd för att prata lite för mycket, och ganska högljutt. Under en av WSOPs turneringsdagar så gick det för långt, eller en domare tyckte det i alla fall.

Matusow hade precis avslutat en omgång och tagit hem en pott på ett sidoevent till WSOP och då kunde han inte hålla tillbaka sina känslor. Han hoppade och skrek ut sin glädje, med det kom och ut ett par grodor där han hyllade sig själv och hånade resten. En hel del svordomar ska ha kommit ut ur hans mun. En domare tröttnade och dömde honom till att avstå från ett bord under eventet. En dom som enligt honom själv kostande honom en seger, en potentiell seger. Han visade sitt missnöje på Twitter senare efter dagens avslut.

Här är även ett gammalt klipp med Mike ”The Mouth” Matusow där ni kan se hur han kan vara när han sätter igång. Efter denna hand är avgjord så börjar han att fira, högljutt. Ungefär så lät det under sidoeventet vid WSOP och möjligtvis lite värre om man ska tro tidningarna som skriver om händelsen.

Flera som var där säger att straffet var för hårt, kanske det hårdaste genom tiderna för den han gjorde. Men andra röster säger att det var helt rätt. De säger att Matusow var på domarna och de andra spelarna hela tiden.