Battle Of Malta

Detta är nog en av de mindre kända pokereventen i världen, men Battle Of Malta lockar mängder med spelare och publik ändå. Det är ett stort event med stora summor pengar i potten.

Battle Of Malta startade 2012 och arrangeras i dag av nyhetssiten Pokerlistings.com där man kan läsa de senaste nyheterna om poker och ta del av bra erbjudanden för onlinepoker. Men lite har hänt sedan starten, det var kanske att ta i när vi skrev att den är mindre känd, men jämför man med andra pokerevent som EPT och WSOP så ligger Battle of Malta i lä. Arrangörerna har som mål att Battle Of Malta ska bli den hetaste pokalturneringen i Europa under 2014 och man lockar inte med småsummor precis. Just nu så är det en garantivinst på minst 500 000 Euro vilket motsvarar ungefär 4.8 miljoner svenska kronor.

Flera kända ansikten inom pokervärlden har dykt upp på Battle Of Malta under tidigare event, vi får hoppas att vi ser fler i år under 2014 års event. Dessa personligheter har deltagit i Battle Of Malta:

Dan “Jungleman” Cates, Sam Holden, Andreas Høivold, Luca Moschitta, Naoya Kihara, Sofia “welllbet” Lövgren och Lauri Pesonen.

Programvärd har varit Kara Scott som är en välkänd person som har lett många stora pokerevent.

Så förbered er för Battle Of Malta i november 2014 och följ liverapporteringarna hos Pokerlistings. Ni kan läsa och se videoklipp från eventet. Om man ska tro arrangörerna så kommer detta att bli det bästa Battle Of Malta någonsin.

Vi följer med spänning…